Wednesday, March 4, 2015

Baby baru

Hehe... Bukan i yang ada baby baru.. 
Baby tua Amani pun tak terlayan...


Family kami sebelah ayah dapat baby baru...
Ni picture yang di post kat whatsapp group family kami.
Baby boy. Alhamdulillah...



Orang lain punya anak makcik dia pulak sibuk taknak huruf R...
Kecoh...


Aril panggil Ayil...
Ohh tidak... Rugi nama sedap sedap jadik ayil pulak...
Tak pun kang teraghil aghil.. hahaha



Hahaha punya banyak nama, satu pun tak lekat
My adik ipar yang Tiyah tu bakal cikgu English. Tu yang omputih tu...
Lawak orangnya... Tak tau la camno jadik cikgu nanti.

Yang pasti, huruf R tetap tak de. Hahaha good good good

Hai baby Muhammad Alif Danish, 
Semoga jadi anak yang soleh ye...

Comel budaknya. Pipi gebus. 

Eh, tapi perasan tak, kenape orang yang sebut R tak betul ni kan nama dia or nama ayah dia ke or suami dia ke kan mesti ada R 

Contoh macam Lisa Surihani. Siap nama Yusri pun ada..
Contoh lain, my friend, Siti Rubiah, pakej nama ayah sekali Suparman.
Ada lagi sorang, Harnani. Nama suami dia pulak Arif...

Perasan tak?