Thursday, February 26, 2015

Kids

Hai..

Hehehe

Hari ni kita borak-borak la ek...
Amani sekarang sangatlah manja...
Kalau balik dari tadika, mula la uwek uwekkk bunyi baby...
Kelakar. Manja dengan ayahnya...
Kalau dengan ibu sikit tak heran... Anak fomfuan memang macam tu kot.
Kesian ayahnya, nak ke gym pun payah, tak bersukan pun tak senang.
Lepak dengan kawan apetah lagi...

Kalau ayah dia takde, mencari satu rumah. Menangis. 
Ambik telefon, call ayahnya...
Selagi ayahnya tak angkat, selagi tu kena call sampai dapat.
Dah dapat call, tak boleh letak ye...
Tunggu sampai dia ready nak bye bye baru boleh letak.

Kalau terputus, alamatnya meraung la dia...
Heran betul la dengan si kenit sorang tu.
Lain dari abang-abangnya..

Hari tu ibu tak de kat rumah, anak-anak pergi berjalan...

Dorang pergi Port Dickson.


Muka masam... Garang...


Abang Aiman and Abang Thaqif...


Ape aje la budak dua orang ni..

Thaqif banyak cakap sekarang. Potpetpotpet je. Balik tadika je, fuhhh riuh suara dia.. Banyak betul benda dia nak share dengan kita... Kalau cerita bab makan, dengan kita-kita sekali terliur dengar cerita dia...

Hari tu dia balik, masuk je dalam kereta, cerita, kawan dia bawak bekal waffle...
Dia kata waffle kawan dia sedap, ada rasa buah-buah. 
Kami yang baru balik keje ni pun, haiii sedap jugak makan waffle ni kan.. Terus pergi kedai mencari waffle yang orang jual yang calit coklat calit peanut butter tu kan...
Punya dia cerita tu macam nikmat betul kalau dapat makan.
Padahal mak pak dia yang saiko... Hihihi

Thaqif dah pandai main game kat pc. Game roblok kot namanye... Entah. Lebih kurang gitu lah.
Kalau dapat main time weekend, huhhh hiduppp
Cergasss
Heran betul budak-budak ni kan...


Hari yang sama, sunset yang mereka pandang...


Walau di mana kita berada, kita tetap memandang mentari yang sama..

Khabarkan pada angin, sampaikan salam rindu ibu pada kalian...

Kids... 
Jangan cepat sangat membesar please...
Hehehe