Friday, October 24, 2014

Hari ini...


Hari ni baca novel ni teringat dulu-dulu zaman awal-awal 90-an...
Sapa kenal Ahadiat Akashah... Kalau sekolah dulu, suka tukar-tukar novel dengan member... Member pulak ramai yang ada kakak-kakak dorang dah besar-besar, suka baca novel gak... Memang berlumba la pinjam. Pinjam pun ada nombor. Lepas si pulan, si pulan pulak. Dapat turn lambat, lama la nak menunggu.. The best part, dorang suma baca laju.. Hari ni pinjam, esok dah boleh passing kat member lain dah..

Ada duit, beli novel sendiri... Hahaha itupun jenuh ikat perut... Hahaha lawak..

Tapi dah tua-tua ni suka baca novel thriller je. Tapi 2 3 hari ni bila baca novel remaja macam Ghostgirl ni betul mengingatkan zaman dulu baca novel Ahadiat Akashah yang tajuk dia Budak Momok ke ape... Cerita dunia hantu la kononnya... Betul-betul mengimbau kenangan...

Balik rumah pulak tengok movie Insidous Chapter 2... Hadoiiii ape ke hal asyik hantu je ni...
Kihkihkih

Baca novel tak pe, paling kuat tak la seram sangat, lagipun tak imagine lebih-lebihkan, tapi tengok movie mau terperanjat-terperanjat di buatnye...

K lah. Nak sambung baca novel. Hantu cinta. Boring gak cerita dia tapi dah baca kena habiskan gak... Hehehe