Tuesday, August 20, 2013

Warna warni di aidilfitri...

Alhamdulillah tahun ni kami berhari raya pertama bersama family sebelah ayah.
Best. Hehehe
Makan je keje mau tak best kannnnn
Hehehe

Tapi yang happy anak-anak la kan...
Dapat kawan, dapat kumpul duit raya..
Makan tak nak, susu pun lupa.... Tu Thaqif la... Hehehe
Tapi Aiman, setiap rumah, dia rasa kuih raya... Hahaha... Dapat kuih semprit tu, senyappppp je...

K la...
Tak de ape nak cerita, layan gambar je lah ye...


Kami di pagi raya.... Hahaha

 
Amani. Budak kuat berpeluh...


Vroom vroomm......


Minah gangster.... Mashammmm je


Pastu lelapppp


Hahaha muka beria mengunyah.... Makan pastu membebel pastu makan pastu membebel pastu tido...


Pastu bergaduhhhh
Abang dah sekolah. Cool....


Amani dengan aunty Lin. Sikit tak senyum tau budak kecik ni....

Eh, tapi yang kelakar, balik kampung pastu borak borak, rupa-rupanye masing-masing tag kat fb. Hahaha awak jugak yang lambat... Rupa-rupanye, dorang sume selalu borak, chat kat fb... Ramaiii pulak tu sepupu sepapat sume ada fb... 

Pic last. Hari raya pertama... Kami kat kampung ramai-ramai. Tapi ramai gak yang dah balik tak de dalam ni...


Hahaha muka belengas...
Tudung dah tak rupa tudung.. 10 kali betul kan pun tak betul gak. Hahaha...
Tudung jenis kain licin tu, payah nau nak lilit nye... Fed up je...

K lah.. 
Selamat hari raya semua....
Maaf zahir dan batin...

"Indahlah sungguh di hari raya...Ramainya orang bersuka ria... ~~~"