Monday, April 29, 2013

Ini bukan demam gwiyomi...

Sekarang ni adalah gile tengok reality tv show kat tvN. Kalau unifi, channel 601.
Haha tak cukup tengok kat tv,sambung tengok kat YouTube.
Sawan betul tengok budak-budak Korea ni muka comel-comel. Budak pompuan Korea la ni... Sweet sweet je sume...
Hahaha perasan nak diri muda remaja ke ape, oh tidak. Suka sebab program dorang macam best pastu macam surprise je...
Tu yang romantic tuuu...

Mula-mula tertengok 'The romantic in Turkey'...
Pastu rasa macam bestnye Istanbul, Turki....

Dah habis season tu, layan pulak 'The romantic and idol' pulak...
And now dah start yang season 2 pulak..

Emmm... Tak jadik keje betul... Hehehe
Eh, tapi masa bujang-bujang dulu, rajin layan 'Average Joe' ngan 'The Bachelor'... (Betul ke tu tajuk dia tapi lebih kurang gitu la...)