Sunday, November 21, 2010

slumber party for our kids


hihihi..
saje layankan dorang... sebab 2 3 menjak ni ayah dorang bz dengan memancingnye... badmintonnye... dengan lepak luarnye...
jadik, boring-boring, pakat buat party... bunyik party cam ramai je... hehehe padahal kitorang 4 orang je...
kitorang order pizza saje. tak payah susah-susah. hehehe

berpeluang la aiman makan dalam bilik dia. kalau tak jangan harap...

abaikan bilik dia yang bersepah tu...

kitorang pasang lagu filem madagasca tu... ha... joget la anak puas-puas...

joget tetap joget... hehehe

i like to move it... move it...

i like to move it.. move it...

we like to...

move it!

adik thaqif dah penat... pastu, bergosip sambil berborak sampai ngantukkk
xtvt membaling bantal tak dapatlah kitaorang nak buat.. sayang ooo bantal takut koyak.. hehehe


last sekali... kepenatan la 3 beranak... pengsan... seksi oo ayah... hehehe dia mane ade baju tido...
tido tak berbaju... huhuhu

hehehe... boys pun boleh berslumber party gak... hehehe

nota kaki : sori entry kali ni ala kadar. anak melalak laaaa. dia kena demam campak...

Thursday, November 11, 2010

no subject :)

sebenarnye, tak de ape nak cite pon...

untuk tatapan korang (chehhh... baget cam ade peminat pulak.. hahaha... makcik-makcik dorang la..), tengok la muka-muka anak buah kesayangan korang ni. yang rasa geram cam nak kena pelempang... hehe

aiman. macam biasa. suka senyum...

hari tu tanye dia..

ibu : aiman, cuba aiman teka, ibu ni keje ape?
aiman : keje miat la...
ibu : iye la.. keje kat miat tu buat ape..
aiman : main game la. ibukan suka main game mahjung...
ibu : hahaha

thaqif yang tengah ralit main lidah. habis tersembur-sembur air liur. kembang-kembang idung. hihihi..

ni lasak ni. tu yang geram tu. berkepit je ngan ibu. kadang-kadang ngan ayah pun dia taknak. bayang mak dia ilang kejap je ke dapur, dia punye meraung macam kena cubit.

last sekali, korang tengok la gambar dua beradik ni ye... dorang dah kamcing dah sekarang. sorang kena marah, dua-dua menangis...

ok. babai.
hehehe korang mesti rindukan... cuti sekolah ni, lepas abis exam, lepak umah kitorang sebulan ek... kite gi mandi sungai... tak pon kite buat pyjamas party ke... apa macam?

nota kaki : anak dah 2, macam kelam kabut pulak. macam sume benda tak dan nak buat. kain baju pon sampai berlonggok tak lipat... ayah... komengaaa