Thursday, April 29, 2010

thaqif di kala 30 hari...

hehehe...
pejam celik pejam celik dah 30 hari...
hehehehe...
omak eh yang tak sabar nak hitung hari... bile nak sampai 44 hari...

tak de ape la nak cite pon...
tapi korang rasa muka dia ade macam sape?
kitorang rasa thaqif ni sebijik cetak muka abang dia dulu...

kelakar.. kejap je rasanye... tengok-tengok dah berlapis dah dagu dia....
mmmm.... gerammm....

k la korang... chow... jumpe lagi bile owner blog ade masa balik nak update blog...

Monday, April 12, 2010

our new born baby...


alhamdulillah...
dah selamat bersalin dah... 28 mac 2010 ari tu... ahad... 11.01 pagi...
alhamdulillah...
ibu dan anak sihat...
alhamdulillah...
kitorang dapat baby boy... 3.05 kg...

dan...
baby kitorang dah ade nama dah...
Muhammad Thaqif Hasyim



nota kaki : alhamdulillah juga... rumah kitorang dah selesai... ni sume rezeki anak-anak..... alhamdulillah... :D